Klusjesman Groningen

Klusbedrijf Haaksema dé juiste keuze bij u in Groningen

Zoekt u in Groningen een klusbedrijf, timmerbedrijf of onderhoudsbedrijf? Wellicht bent u er na enig online zoeken dan al achter gekomen dat het aantal bedrijven waaruit u kunt kiezen behoorlijk groot is. Het kiezen van het juiste bouwbedrijf is dan ook nog niet zo eenvoudig. Gelukkig hoeft u niet verder te kijken dan het bedrijf waar u nu bent aanbeland, namelijk Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Als u ons bouwbedrijf in Groningen inschakelt, kiest u voor ruime ervaring op het gebied van alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft. Maar ook voor uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Laat ons weten wat wij in Groningen voor u kunnen betekenen en wij vertalen uw wensen gegarandeerd naar een prachtig eindresultaat!

Offerte aanvragen

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Van het plaatsen van gordijnrails tot een totaaloplossing

Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema streeft altijd naar een perfect eindresultaat. Elke klus in Groningen pakt onze klusjesman dan ook met hetzelfde enthousiasme aan. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om het plaatsen van een gordijnrails of een opdracht in waarbij zowel de keuken als badkamer volledig gerenoveerd moeten worden. Andere voorbeelden van klus- en bouwwerkzaamheden die ons bouwbedrijf in Groningen regelmatig uitvoert zijn de volgende:

  • Het realiseren van een dakkapel, carport of aanbouw
  • Het isoleren van woningen en bedrijfspanden, bijvoorbeeld met tochtwering
  • Het plaatsen van horren
  • Het zetten van tegels
  • Het leveren en plaatsen van kozijnen

Staat uw beoogde klus in Groningen hier niet tussen? Geen probleem. Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Het feit dat wij een timmerbedrijf, onderhoudsbedrijf en klusbedrijf in één zijn, maakt dat wij ongetwijfeld ook iets voor u kunnen betekenen. Neem voor alle mogelijkheden eens contact met ons bouwbedrijf op!

Klusbedrijf klusjesman Groningen

Voordelig klusbedrijf nabij Groningen

Wist u dat een goed klusbedrijf helemaal niet duur hoeft te zijn? Wat dacht u bijvoorbeeld van het feit dat wij in de regio Groningen geen voorrijkosten hanteren? En heeft u al gehoord van ons onderhoudsabonnement? Hiermee blijft uw woning in topconditie dankzij periodiek onderhoud door een kundige klusjesman. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Klusjesman of onderhoudsbedrijf nodig in Groningen? Vraag een offerte aan!

Kan uw woning of bedrijfspand wel een onderhoudsbedrijf gebruiken? Of bent u op zoek naar een timmerbedrijf voor uw droomproject in Groningen? Neem dan snel contact met ons op. Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u ons benaderen via 06-19138506 of info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Wij kijken ernaar uit uw woon- of werkgenot in Groningen te vergroten!

BEL GRATIS