Klusjesman Norg

Voor alles en iedereen een oplossing

Bent u in Norg op zoek naar een timmerbedrijf, klusjesman of onderhoudsbedrijf? Daar kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Wellicht wilt u uw woning in Norg laten uitbreiden door een écht kundige klusjesman. Met een dakkapel, aanbouw of carport bijvoorbeeld. Of misschien heeft u wel het vervangen van uw kozijnen of het laten plaatsen van horren op het oog. Het kan ook zijn dat u het onderhoud aan uw bedrijfspand graag wilt laten uitbesteden aan een echt professioneel onderhoudsbedrijf. Wat uw reden van het bezoek aan onze site ook is, Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema is in staat alle klussen op het gebied van (ver)bouwen en onderhoud in Norg voor u te realiseren. Of u nu particulier of een zakelijke klant bent!

Offerte aanvragen

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een perfect eindresultaat, behaald met een perfecte werkwijze

Neemt u in Norg alleen genoegen met de hoogste kwaliteitseisen? Dat komt bijzonder goed uit, want dat geldt ook voor ons klusbedrijf! De missie van Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema is om bij elke klus een vlekkeloos eindresultaat af te leveren. En dat lukt ons keer op keer. Niet in de laatste plaats dankzij onze ruime ervaring en uitstekende materialen. Daarnaast beschikt ons klusbedrijf over een netwerk van zeer kundige zzp’ers, waar wij ook in Norg altijd snel een beroep op kunnen doen. Minstens net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat vinden wij de manier waarop dat tot stand komt. Dit betekent in de praktijk dat wij altijd werken op basis van zeer heldere afspraken, zodat u in Norg nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Tegelijkertijd is er bij ons bouwbedrijf altijd ruimte voor veranderende wensen. Ons timmerbedrijf werkt met korte communicatielijnen, waarmee flexibiliteit gegarandeerd is.

Een opsomming van al uw voordelen in Norg

Een opsomming van de argumenten waarom u voor ons klusbedrijf zou moeten kiezen, dat ziet er als volgt uit. Ons bouwbedrijf:

  • Is op het gebied van (ver)bouwen en onderhoud van alle markten thuis
  • Hanteert scherpe tarieven en geen voorrijkosten in de regio Groningen
  • Brengt het begrip ‘klantvriendelijkheid’ in de praktijk
  • Is er voor particuliere en zakelijke klanten
  • Biedt een aantrekkelijk servicecontract aan

Norg

Benader ons vanuit Norg!

De boodschap zal helder zijn: of u nu een klusjesman, bouwbedrijf, timmerbedrijf of onderhoudsbedrijf nodig heeft, u zult geen spijt krijgen van keuze voor Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Bel ons daarvoor via 06-19138506, of mail naar info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Wacht niet langer en doe in Norg een beroep op ons klusbedrijf!

BEL GRATIS