Klusjesman Paterswolde

Uw tevredenheid is onze missie

Zoekt u in Paterswolde een onderhoudsbedrijf, klusjesman of timmerbedrijf? Dan zult u niet snel een betere optie tegenkomen dan Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Dit is wellicht een wat gewaagde uitspraak, maar wel eentje waar we onze hand voor in het vuur durven te steken. Al sinds 2005 staan wij in de noordelijke provincies als bouwbedrijf bekend om onze kundigheid en veelzijdigheid op het gebied van alles wat met bouwen, verbouwen en onderhouden te maken heeft. Wilt u in Paterswolde zelf de kwaliteit van ons klusbedrijf ervaren? Neem dan contact met ons op via de gegevens die u onderaan vindt. Of lees eerst verder voor meer informatie over alle diensten die ons onderhouds- en bouwbedrijf u kan bieden.

Offerte aanvragen

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Van alle markten thuis

Een klusbedrijf dat veelzijdig is, zonder dat u aan kwaliteit in hoeft te boeten ten opzichte van een dure vakspecialist, dat is Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Bij ons bouw- en timmerbedrijf kunt u in Paterswolde met een gerust hart terecht voor bijvoorbeeld:

  • Het laten plaatsen van een carport of dakkapel
  • Het laten verzorgen van tegelwerk
  • Het laten leveren en plaatsen van horren en kozijnen
  • Het laten installeren van keukens en badkamers
  • Kleine klussen, zoals het plaatsen van verlichting

En wist u al dat ons klusbedrijf in de regio Groningen geen voorrijkosten rekent? En dat wij niet alleen voor particuliere, maar ook voor zakelijke klanten werken?

Paterswolde

Uw onderhoud in Paterswolde voordelig uitbesteden?

Wilt u het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand in Paterswolde voordelig uitbesteden? Dat doet u door bij ons onderhoudsbedrijf een voordelig onderhoudscontract af te sluiten. Onze klusjesman zal dan onder meer jaarlijks uw dakgoten schoonmaken, kitranden vervangen, hang- en sluitwerk smeren en de dakpannen goed leggen. Maar de onderhoudsbeurt bevat ook een volledige controle van uw woning, zodat u precies weet of er iets aan vervanging of reparatie toe is. Die kan uw klusjesman in Paterswolde vervolgens direct tegen een gereduceerd tarief uitvoeren!

Een gratis offerte aanvragen?

U begrijpt: of u nu op zoek bent naar een klusbedrijf, bouwbedrijf of timmerbedrijf in Paterswolde, u kunt zich aan Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema geen buil vallen. Heeft u nog vragen? Bijvoorbeeld over ons servicecontract? Of kunnen wij u in Paterswolde verblijden met een vrijblijvende offerte? Wij horen het graag van u! Bel ons via 06-19138506. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op deze site of ons mailadres, info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Voegt u zich ook bij onze tevreden klantenkring in Paterswolde?

BEL GRATIS