Klusjesman Vries

De beste optie

Wilt u in Vries een beroep doen op een klusjesman, onderhoudsbedrijf of bouwbedrijf? Zo eentje die u moeiteloos aan familie en vrienden kunt aanbevelen? Schakel dan Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema in! Wij hebben inmiddels ruim tien jaar ervaring als klusbedrijf en onderhoudsbedrijf in één. Bovendien onderhouden wij nauwe contacten met verschillende zeer kundige zzp’ers. Dit betekent dat wij beschikken over alle benodigde kennis en materialen om elke klus kundig voor u te klaren. Dit is slechts één van de redenen die ons tot de beste optie in Vries maken. De andere argumenten? Die leest u hieronder.

Voor elke klus in Vries, groot of klein, moet u bij Haaksema zijn!

Natuurlijk kunt u een beroep doen op ons bouwbedrijf voor de grotere bouwwerkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volledige renovatie van uw badkamer of keuken. Dit zijn voorbeelden van klussen die om de expertise van een professioneel timmerbedrijf vragen. En die bij ons klusbedrijf dan ook in uitstekende handen zijn. Maar ook voor kleinere opdrachten komen we met plezier naar Vries. Heeft u bijvoorbeeld niet de tijd, materialen of kunde voor het ophangen installeren van verlichting, het plaatsen van gordijnrails of het in elkaar zetten van een kast? U zou zeker niet de eerste zijn als u ook hiervoor onze klusjesman inschakelt!

Ook voor de zakelijke markt

Wij opereren niet alleen voor de particuliere markt, maar ook zakelijke klanten zijn bij ons bouwbedrijf van harte welkom. Bent u ondernemer in Vries? Kies er dan voor om uw onderhoudsklussen uit te besteden aan Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Ons timmerbedrijf zorgt ervoor dat u geen omkijken meer zult hebben naar de staat van uw bedrijfsruimte! En voor de prijs hoeft u het niet te laten. Net als particulieren betalen ook zakelijke klanten in Vries bij ons een zeer concurrerend tarief!

Vries

Nog eens vijf argumenten

U heeft inmiddels een aardig beeld van wat een klusjesman van ons timmerbedrijf in Vries voor u kan betekenen. Nog niet helemaal overtuigd? We geven u graag nog vijf argumenten om voor ons klusbedrijf te kiezen. Wij bieden:

  • Klantvriendelijke, servicegerichte vaklui
  • Maatwerk, ook op het gebied van advies
  • Heldere afspraken
  • Flexibiliteit
  • Snelle dienstverlening

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het aanbod van ons timmer- en onderhoudsbedrijf? Of zou u in Vries graag direct een offerte ontvangen? Laat het ons weten! U bereikt ons door te bellen met 06-19138506. Mailen mag naar info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Voor welke klus stuurt u ons bouwbedrijf naar Vries?

BEL GRATIS