Klusjesman Assen

Altijd een uitstekende keuze in Assen

Het vinden van een écht goed klusbedrijf, timmerbedrijf of onderhoudsbedrijf in Assen is nog niet zo eenvoudig. Toch is het u gelukt! U heeft namelijk de website van Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema bereikt! Al sinds 2005 weten wij als geen ander raad met alles wat met bouwen, verbouwen en onderhouden te maken heeft. Dus moet er bij u in Assen geklust worden? Behoeft uw woning of bedrijfspand kundig onderhoud? Eenmalig of periodiek? Met Timmer- en onderhoudsbedrijf zult u de plank zeker niet misslaan!

Eindeloze mogelijkheden in Assen

U kunt ons, als breed opererend bouwbedrijf, inschakelen voor zeer uiteenlopende werkzaamheden. Zo komen wij als timmerbedrijf regelmatig in Assen voor onderstaande klussen:

  • De constructie van een carport of aanbouw
  • Het leveren en plaatsen van (isolerende) kozijnen en ramen
  • Het leveren en leggen van laminaat
  • Het plaatsen van een dakkapel
  • Het leveren en monteren van schuifwanden en alle soorten kasten

Als ervaren bouwbedrijf zijn wij daarnaast bijvoorbeeld ook in staat metselwerkzaamheden uit te voeren, daken op woningen te plaatsen en keukens en badkamers te vervangen. En nog veel meer natuurlijk. Bij Timmer- en onderhoudsbedrijf zijn de mogelijkheden zijn eindeloos!

Assen

Timmerbedrijf voor al uw klussen

Bij klusbedrijf Haaksema kunt u terecht voor al uw klussen. Misschien zoekt u wel een klusjesman om uw woning beter te beveiligen? Een cilinderslot is vaak gemakkelijk open te breken. Daarom is onze klusjesman onder andere gespecialiseerd in inbraakpreventie. Ook kunt u bij onze klusservice aankloppen wanneer u een glaszetter nodig hebt. Wij hebben ervaring met het plaatsen van brandwerende beglazing, zon- en geluidswerende beglazing, gefigureerde beglazing en nog veel meer.

Bespaar geld door een klusjesman uw tochtwering te verbeteren. Kozijnen die niet goed geplaatst zijn, of aan vervanging toe zijn kunt u beter laten vernieuwen dan het blijven bijbetalen aan een hogere energierekening.

Uw onderhoud, onze verantwoordelijkheid

Het goed onderhouden van uw woning of bedrijfspand in Assen is een belangrijke maar ook tijdrovende klus. Ontbreekt het u aan de tijd, of wellicht de materialen of kunde om het onderhoud zelf te verzorgen? Maak het uzelf dan gemakkelijk en kies ervoor om dit uit te besteden aan de vakmensen van Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Wij zorgen voor zeer grondige onderhoudswerkzaamheden, tegen een aantrekkelijke prijs. U kunt onze klusjesman natuurlijk voor een eenmalige onderhoudsklus inschakelen. Vaak behoeft onderhoud echter periodieke aandacht. Denk maar eens aan het schoonhouden van uw dakgoot en het op orde houden van de afvoer. Bij elke onderhoudsbeurt controleert onze klusjesman uw woning of bedrijfspand grondig, om eventuele reparaties en vervangingen direct en voordelig uit te voeren. Neem vanuit Assen voor meer informatie hierover eens contact op met onze klusjesman!

Schakel ons timmerbedrijf in Assen in!

Voor een voordelig bouwbedrijf, dat u ook met een gerust hart kunt inschakelen als onderhoudsbedrijf, klopt u aan bij Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Wilt u graag nog wat meer informatie ontvangen over ons dienstenaanbod? Of kunnen we u in Assen direct verblijden met een scherpe offerte? Laat het ons weten! Bel of mail ons dan, via 06-19138506 of info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Wat u ook voor ons klusbedrijf voor ons in petto heeft in Assen, wij komen het varkentje snel en voordelig voor u wassen!

BEL GRATIS