Bedrijven

U bent ondernemer, geen klusjesman. U onderneemt, wij klussen!

Als ondernemer heeft u al genoeg te doen. Teveel om u druk te maken over de klussen die een bedrijfspand met zich mee kunnen brengen. Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema is dé oplossing voor de klussen en verbouwingen die te klein zijn voor een aannemer, maar teveel en te groot voor uzelf worden. De enige tijd die u kwijt bent wanneer u Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema inschakelt: één telefoontje. Vervolgens gaat u door met wat echt van belang is: ondernemen!

Waarom zou ik mijn bedrijfspand aan jullie overlaten?

  • Vaste klusjesman
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Korte lijnen: directe communicatie en snel schakelen
  • Vakkundige dienstverlening
  • Geen voorrijkosten binnen regio Groningen
  • Maatwerkoplossingen op contractbasis mogelijk

Welke klussen kan ik uitbesteden?

Eigenlijk alles. Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema richt zich hoofdzakelijk op de klussen die bij een conciërge/huismeester thuishoren, maar in feite kunt u het zo gek niet bedenken. Wij werken nauw samen met verschillende vakmensen en specialisten die meteen worden ingeschakeld als dit noodzakelijk is. Uiteraard alles in overleg met u.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Haaksema? Neem dan contact met ons op.

Wat is het werkgebied van Timmer- onderhoudsbedrijf Haaksema?

Het bedrijf is gevestigd in Leek. Ons werkgebied bestaat naast Leek ook uit de 3 noordelijke provinciën. Woont u in de regio Groningen, dan berekenen wij geen voorrijkosten. Woont u buiten de regio? Geen probleem. Wij brengen dan wel een kleine bijdrage in rekening van €15. (Excl. btw)

BEL GRATIS