Bouwbedrijf

Beëindig uw zoektocht!

Wilt u een bouwbedrijf inschakelen in het noorden van het land? Als particulier of zakelijke klant? Wellicht bent u dan al een tijdje (online) aan het zoeken naar de beste optie. Begrijpelijk, want het aanbod is groot en u wilt niet over één nacht ijs gaan. Het goede nieuws is echter dat u hierbij uw zoektocht kunt staken! U bent namelijk terecht gekomen op de website van Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema. Ons bouwbedrijf staat in het noorden van het land al jarenlang bekend als veelzijdig, kundig, klantvriendelijk en voordelig. Spreekt dit u aan? Lees dan snel verder!

Bouwbedrijf dat voldoet aan hoge eisen

Wij begrijpen dat u voor uw hoge eisen heeft. Die eisen hebben in de eerste plaats betrekking op het eindresultaat. U zit natuurlijk niet te wachten op slecht afgewerkte werkzaamheden. Kies daarom voor Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Ons bouwbedrijf beschikt over ruime ervaring en weet raad met elk type opdracht. Enkele voorbeelden van klussen die wij probleemloos voor u uitvoeren zijn:

  • Het vervangen van uw keuken of badkamer
  • De bouw van een aanbouw of dakkapel
  • Het plaatsen van een carport
  • Het vervangen van uw kozijnen
  • Het plaatsen van horren

Dit is uiteraard slechts een greep uit de mogelijkheden. Neem eens contact met ons bouwbedrijf op voor meer informatie over alle werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren. Overigens hebben wij voor bijna alle soorten opdrachten de benodigde kennis en materialen natuurlijk gewoon zelf in huis. Maar ook voor de meest specialistische klussen kunt u probleemloos bij ons terecht. Wij onderhouden namelijk nauwe contacten met zeer kundige zzp’ers, waar wij snel en flexibel een beroep op kunnen doen.

bouwbedrijf

Werkwijze van ons bouwbedrijf

Naast een hoogwaardig eindresultaat kunt u bij ons ook rekenen op zeer gunstige voorwaarden en een prettige werkwijze. Zo hoeft u in de regio Groningen bijvoorbeeld geen voorrijkosten te betalen. En natuurlijk doen wij alles op basis van heldere afspraken. Met vervelende verrassingen zult u bij ons bouwbedrijf dan ook zeker niet te maken krijgen! Tegelijkertijd zijn wij bijzonder flexibel en denken wij met u mee. Onze missie is optimale klanttevredenheid!

Offerte aanvragen bij bouwbedrijf Haaksema

Hebben wij u ervan overtuigd dat u met Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema uw nieuwe bouwbedrijf gevonden heeft? Bel of mail ons dan voor meer informatie over alle mogelijkheden of een vrijblijvende offerte. Dat doet u door gebruik te maken van 06-19138506 of info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Schakel ons snel in als uw bouwbedrijf!

BEL GRATIS