Klusjesman De Wilp

De grootste precisie bij u in De Wilp

Bent u in De Wilp op zoek naar een klusjesman, timmerbedrijf of onderhoudsbedrijf? Maar dan wel zo eentje waarvan u op voorhand zeker weet dat deze uw klus met de grootste precisie weet te klaren? En dat ook nog eens tegen een bijzonder schappelijke prijs? Dan zit u helemaal goed bij Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Ons klusbedrijf kan inmiddels bogen op ruim tien jaar ervaring. Gedurende die periode hebben wij ons ontwikkeld tot een gerenommeerd bouwbedrijf dat van alle markten thuis is. Voor welke klus aan uw woning of bedrijfspand schakelt u ons in? Het reinigen van dakgoten? Het leveren en plaatsen van laminaat, horren of kozijnen? Het vervangen van uw badkamer of keuken wellicht? Wij zijn timmerbedrijf, onderhoudsbedrijf en klusbedrijf in één, dus alles is mogelijk. Ook in De Wilp!

Onderhoud? Gun uzelf het gemak van uitbesteding!

Ziet u het onderhouden van uw woning in De Wilp vooral als een noodzakelijk kwaad? Of wilt u het onderhoud van uw bedrijfspand aan een echte professional overlaten? Gun uzelf in De Wilp dan het gemak van uitbesteding aan Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema. Eenmalig, of met een voordelig onderhoudscontract. Als u voor ons servicecontract kiest, komt onze klusjesman jaarlijks langs voor de controle van onder meer:

  • De dakgoten (die ook gelijk gereinigd worden)
  • Uw hang- en sluitwerk (inclusief scharnieren)
  • Dakpannen
  • De afvoer van uw keuken en badkamer
  • Kozijnen

Uw klusjesman zal u na een grondige controle adviseren over eventueel noodzakelijke vervangingen of reparaties, en zal deze bovendien snel en tegen gereduceerd tarief uitvoeren.

De wilp

Timmerbedrijf voor al uw klussen

Bij klusbedrijf Haaksema kunt u terecht voor al uw klussen. Misschien zoekt u wel een klusjesman om uw woning beter te beveiligen? Een cilinderslot is vaak gemakkelijk open te breken. Daarom is onze klusjesman onder andere gespecialiseerd in inbraakpreventie. Ook kunt u bij onze klusservice aankloppen wanneer u een glaszetter nodig hebt. Wij hebben ervaring met het plaatsen van brandwerende beglazing, zon- en geluidswerende beglazing, gefigureerde beglazing en nog veel meer.

Bespaar geld door een klusjesman uw tochtwering te verbeteren. Kozijnen die niet goed geplaatst zijn, of aan vervanging toe zijn kunt u beter laten vernieuwen dan het blijven bijbetalen aan een hogere energierekening.

Maatwerk in De Wilp? Bel dé klusjesman

Wij staan, ook in De Wilp, bekend als een klusbedrijf dat veel waarde hecht aan het leveren van maatwerk. Wij vertalen uw wensen altijd naar een gedroomd eindresultaat. En ook als u nog niet helemaal helder voor ogen heeft wat u precies wilt, bijvoorbeeld met uw keuken of badkamer, kan onze klusjesman u professioneel van dienst zijn in De Wilp. Op basis van uw voorkeuren en budget weten we samen met u in De Wilp altijd tot een prachtig project te komen.

Ook overtuigd van ons bouwbedrijf? Neem contact op van uit De Wilp

Bent u er ook van overtuigd geraakt dat Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema uw ideale partner is voor al uw bouw- en onderhoudswerkzaamheden in De Wilp? Vraag dan snel een offerte bij ons bouwbedrijf aan. Dat doet u door ons timmerbedrijf te bellen via 06-19138506 of een mailtje te sturen naar info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Onze klusjesman staat te popelen om bij u in De Wilp aan de slag te gaan!

BEL GRATIS