Klusjesman Donderen

Wij denken écht met u mee in Donderen

Zoekt u in Donderen een bouwbedrijf of onderhoudsbedrijf? Maar dan wel van het soort dat met u meedenkt en alles op alles zet om de werkzaamheden snel tot een goed resultaat te brengen? Dat is een taakomschrijving die Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema op het lijf geschreven is! Wij weten raad met al uw wensen op het gebied van bouwen, verbouwen en onderhouden. Uw verouderde kozijnen in Donderen vervangen door prachtige nieuwe exemplaren? Laat het met een gerust hart aan ons timmerbedrijf over! Eindelijk die carport of dakkapel laten realiseren waar u al zo lang van droomt? Onze klusjesman regelt het in een handomdraai! Periodiek onderhoud aan uw woning of bedrijfsruimte in Donderen laten verzorgen? U zult in Donderen geen betere optie vinden dan ons onderhoudsbedrijf! We geven u hieronder graag meer informatie over ons dienstenaanbod.

Met elke situatie weet ons bouwbedrijf raad

Als allround klusbedrijf kunnen wij ook in Donderen zeer verschillende werkzaamheden voor onze rekening nemen. Hierboven hebben we al enkele voorbeelden genoemd. Andere klussen die onze klusjesman met enthousiasme en kunde voor u oppakt zijn:

  • Het leveren en plaatsen van nieuwe kozijnen (inclusief beglazing)
  • Het plaatsen van een carport
  • Verschillende soorten tegelwerk
  • Het plaatsen van laminaat
  • Het installeren van uw nieuwe keuken of badkamer
  • Het realiseren van een dakkapel
  • Allerlei kleine klussen, zoals het plaatsen van verlichting of gordijnrails

Zoals onze naam al aangeeft, zijn wij naast timmerbedrijf ook onderhoudsbedrijf. Zowel particulieren als bedrijven en instellingen in Donderen kunnen een beroep op ons doen voor allerhande onderhoudswerkzaamheden. Bovendien hebben wij een bijzonder voordelig onderhoudscontract voor u in de aanbieding. Neem eens contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Donderen

Timmerbedrijf voor al uw klussen

Bij klusbedrijf Haaksema kunt u terecht voor al uw klussen. Misschien zoekt u wel een klusjesman om uw woning beter te beveiligen? Een cilinderslot is vaak gemakkelijk open te breken. Daarom is onze klusjesman onder andere gespecialiseerd in inbraakpreventie. Ook kunt u bij onze klusservice aankloppen wanneer u een glaszetter nodig hebt. Wij hebben ervaring met het plaatsen van brandwerende beglazing, zon- en geluidswerende beglazing, gefigureerde beglazing en nog veel meer.

Bespaar geld door een klusjesman uw tochtwering te verbeteren. Kozijnen die niet goed geplaatst zijn, of aan vervanging toe zijn kunt u beter laten vernieuwen dan het blijven bijbetalen aan een hogere energierekening.

Ervaren klusjesman, maar nooit routinematig

Wij hebben als klusbedrijf inmiddels ruim tien jaar ervaring. Toch zult u ons er in Donderen nooit op betrappen dat wij een klus routinematig uitvoeren. Keer op keer willen wij onze kwaliteit opnieuw bewijzen. Bij al onze werkzaamheden in Donderen streeft onze klusjesman dan ook naar een vlekkeloos, op maat gemaakt eindresultaat.

Contactgegevens van onze klusjesman voor u in Donderen

Of u ons nu nodig heeft als klusbedrijf, timmerbedrijf of onderhoudsbedrijf, wij pakken elke opdracht in Donderen met hetzelfde enthousiasme op. Kunt u ook een bouwbedrijf of onderhoudsbedrijf met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gebruiken? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. U kunt ons op verschillende manieren benaderen. Telefonisch natuurlijk, en wel via 06-19138506. Een mailtje kunt u sturen naar info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Of gebruik het contactformulier op onze site. Uw klus in Donderen is in goede handen bij Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema!

BEL GRATIS