Klusjesman Eelde

Klusbedrijf Haaksema bij u in Eelde voor élke klus

Bent u op zoek naar het beste klusbedrijf of bouwbedrijf dat u in Eelde van dienst kan zijn? Dan hebben wij mooi nieuws voor u. U heeft dit namelijk gevonden in de vorm van Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Ons bouwbedrijf is inmiddels ruim tien jaar geleden opgericht en heeft sindsdien voor vele bijzonder tevreden klanten gezorgd in Eelde en omstreken. Wij vertellen u hieronder graag waarom talrijke particulieren, instellingen en bedrijven keer op keer voor voor de dienstverlening van ons onderhouds- en timmerbedrijf kiezen. Hopelijk mogen wij u binnenkort ook als klant in Eelde verwelkomen!

Offerte aanvragen

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Van bouwen tot onderhouden en van controleren tot repareren

Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema is gespecialiseerd in alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft. U kunt ons bouwbedrijf bijvoorbeeld inschakelen voor het kundig plaatsen van een dakkapel of carport, of de verbouwing van uw badkamer. Maar bijvoorbeeld ook het installeren van horren of het uitvoeren van tegelwerk doen wij met plezier voor u. Voor de meest complexe bouwactiviteiten in Eelde kunnen wij bovendien een beroep doen op ons uitgebreide netwerk van zeer professionele ZZP’ers. Dit betekent dat (ver)bouwwerkzaamheden bij ons klusbedrijf altijd in goede handen zijn. Wij zijn echter meer dan alleen een timmerbedrijf. Zoals onze naam al verraadt, is ook onderhoud één van onze specialiteiten. Kies in Eelde bijvoorbeeld voor ons voordelige servicecontract en u verzekert zich van voordelig periodiek onderhoud door een zeer kundige klusjesman!

Eelde

Timmerbedrijf voor al uw klussen

Bij klusbedrijf Haaksema kunt u terecht voor al uw klussen. Misschien zoekt u wel een klusjesman om uw woning beter te beveiligen? Een cilinderslot is vaak gemakkelijk open te breken. Daarom is onze klusjesman onder andere gespecialiseerd in inbraakpreventie. Ook kunt u bij onze klusservice aankloppen wanneer u een glaszetter nodig hebt. Wij hebben ervaring met het plaatsen van brandwerende beglazing, zon- en geluidswerende beglazing, gefigureerde beglazing en nog veel meer.

Bespaar geld door een klusjesman uw tochtwering te verbeteren. Kozijnen die niet goed geplaatst zijn, of aan vervanging toe zijn kunt u beter laten vernieuwen dan het blijven bijbetalen aan een hogere energierekening.

De voordelen van ons bouwbedrijf op een rijtje

Behalve veelzijdigheid heeft Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema u in Eelde nog veel meer voordelen te bieden. Kijkt u maar eens mee:

  • Wij rekenen geen voorrijkosten in de regio Groningen
  • Wij leveren advies op maat
  • Korte communicatielijnen maken flexibiliteit bij ons vanzelfsprekend
  • Wij hanteren concurrerende tarieven
  • Onze klusjesman is altijd bereikbaar

In Eelde een bouw- of klusbedrijf nodig? Vraag een gratis offerte aan!

Wilt u in Eelde een klusjesman of timmerbedrijf inschakelen? Of wordt het nu toch echt eens tijd om uw woning of bedrijfspand door een gespecialiseerd onderhoudsbedrijf grondig onder handen te laten nemen? Welke klus er bij u ook gerealiseerd moet worden, een perfect eindresultaat ligt binnen handbereik. U hoeft alleen maar even contact met ons op te nemen, waarna wij voor u snel een gedetailleerde en scherpe offerte opstellen. U bereikt ons via 06-19138506 of info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Wij zijn u in Eelde graag van dienst!

BEL GRATIS