Klusjesman Haren

Timmerbedrijf Haaksema voor uw klussen in Haren

Een veelzijdig klusbedrijf waar u in Haren écht op kunt bouwen, zo zouden wij onszelf omschrijven. Bij Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema kunt u probleemloos terecht voor elk type klus. Van nieuwbouw tot sloopwerkzaamheden en van onderhoud tot verbouwing. Als u kiest voor onze klusjesman neemt u ruim tien jaar ervaring in dienst. En dat zal zich ook bij u uitbetalen in de realisatie van uw droomproject. Of perfect uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. Wat mag ons bouwbedrijf in Haren voor u betekenen?

Offerte aanvragen

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wordt u in Haren ook een tevreden klant van ons onderhouds- en timmerbedrijf?

Sinds de oprichting van ons klusbedrijf hebben wij al voor talrijke tevreden klanten weten te zorgen. Wellicht heeft u ons ook al wel eens aan het werk gezien in Haren. Dat zou goed kunnen, want ook daar komt ons bouwbedrijf inmiddels regelmatig. Bijvoorbeeld als timmerbedrijf, voor het plaatsen van dakkapellen, het vervangen van kozijnen of het leggen van laminaatvloeren. Maar ook voor onderhoudswerkzaamheden, bijvoorbeeld het schoonmaken van dakgoten, wordt onze klusjesman regelmatig naar Haren gestuurd. Niet alleen door particulieren, maar zeker ook door bedrijven en instellingen. Andere kleine en grote werkzaamheden waarvoor wij regelmatig in Haren komen zijn de volgende:

  • Het realiseren van een aanbouw
  • Het installeren van keukens en badkamers
  • Complete renovaties
  • Het plaatsen van gordijnrails
  • Het in elkaar zetten van kasten

haren

Timmerbedrijf voor al uw klussen

Bij klusbedrijf Haaksema kunt u terecht voor al uw klussen. Misschien zoekt u wel een klusjesman om uw woning beter te beveiligen? Een cilinderslot is vaak gemakkelijk open te breken. Daarom is onze klusjesman onder andere gespecialiseerd in inbraakpreventie. Ook kunt u bij onze klusservice aankloppen wanneer u een glaszetter nodig hebt. Wij hebben ervaring met het plaatsen van brandwerende beglazing, zon- en geluidswerende beglazing, gefigureerde beglazing en nog veel meer.

Bespaar geld door een klusjesman uw tochtwering te verbeteren. Kozijnen die niet goed geplaatst zijn, of aan vervanging toe zijn kunt u beter laten vernieuwen dan het blijven bijbetalen aan een hogere energierekening.

Maak kennis met de klantvriendelijkheid van onze klusjesman

Klantvriendelijkheid is voor u, en daarmee ook voor ons timmerbedrijf, een groot goed. In de praktijk betekent dit dat u bij Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema van verschillende voordelen profiteert. Zo berekenen wij geen voorrijkosten in de regio Groningen. Daarnaast staan wij in Haren bekend om het maken (en uiteraard nakomen) van zeer heldere en transparante afspraken, zonder dat dit ten koste gaat van flexibiliteit. En heeft u al gehoord van ons servicecontract? Als u daarvoor kiest zorgt onze klusjesman ervoor dat u geen omkijken meer zult hebben naar het onderhoud van uw woning of bedrijfspand in Haren. En dat ook nog eens tegen een prettig voordelig tarief! Neem eens contact op voor alle mogelijkheden. Ons timmerbedrijf belooft niet alleen klantvriendelijkheid, we maken het ook waar!

Laat ons bouwbedrijf uw klus in Haren klaren!

Voor welke bouw-, verbouw- of onderhoudswerkzaamheden wilt u ons klusbedrijf inschakelen? We horen het graag van u! Neem voor meer informatie over onze dienstverlening of een geheel vrijblijvende offerte eens contact met ons op. Dat kan via 06-19138506 of info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema kijkt ernaar uit uw klus in Haren te komen klaren!

BEL GRATIS