Klusbedrijf

Altijd met enthousiasme en oog voor detail

Zoekt u in het noorden van het land een klusbedrijf? Doe dan een beroep op de voordelige topkwaliteit van Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Wij zijn een klusbedrijf met een dienstenaanbod dat bijzonder gevarieerd is. Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor alle gangbare klussen in of rond uw woning. Het vervangen van kozijnen, het plaatsen van horren, de constructie van een dakkapel of carport, het renoveren van uw badkamer of keuken: u kunt onze bijzonder vakkundige mensen er bij wijze van spreken voor wakker maken. Wij schuwen echter ook de kleinere klussen niet. Sterker nog: deze worden door ons klusbedrijf met hetzelfde enthousiasme en oog voor detail uitgevoerd als de wat meer ingrijpende werkzaamheden. Dus moet er bij u verlichting of gordijnrails geplaatst worden? Of wilt u een kast in elkaar laten zetten? Klop ook dan met een gerust hart bij ons aan!

Onderhoudscontract bij ons klusbedrijf

Wij zijn als breed georiënteerd klus bedrijf niet alleen uw betrouwbare partner voor eenmalige klussen, maar staan ook voor periodiek onderhoud met plezier voor u klaar. Dit maken wij dankzij ons scherp geprijsde onderhoudscontract bovendien ook nog eens extra voordelig! Met dit contract bent u voor langere tijd verzekerd van vakkundig onderhoud aan uw woning. En ook voor ondernemers die het onderhoud aan hun bedrijfspand willen uitbesteden, is ons servicecontract ideaal, niet in de laatste plaats omdat wij als flexibel bouwbedrijf onze diensten volledig op maat kunnen aanbieden. Dus wilt u ervoor zorgen dat uw woning of bedrijfspand altijd in perfecte staat verkeert, schakel dan snel ons klusbedrijf in!

klusbedrijf

Voordelen van ons klusbedrijf

Wij zetten graag nog eens voor u op een rijtje waarom u met Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema altijd een keuze maakt waar u geen spijt van zult krijgen. Ons klusbedrijf kenmerkt zich door:

  • Veelzijdigheid (wij zijn er ook voor onderhoud!)
  • Vakkundigheid en snelheid
  • Flexibiliteit en maatwerk
  • Scherpe tarieven
  • Klantvriendelijkheid

Nieuwsgierig geworden naar ons klusbedrijf?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij als klusbedrijf voor u kunnen betekenen? Wij vernemen het graag van u! Voor meer informatie over onze diensten en tarieven, maar ook voor een geheel vrijblijvende offerte, bereikt u ons via 06-19138506 of info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Doe uzelf een plezier en schakel Timmer- en onderhoudsbedrijf in als uw nieuwe klusbedrijf!

BEL GRATIS