Klusjesman

U zit hier helemaal goed!

Bent u in het noorden van het land op zoek naar een klusjesman? Dan zit u helemaal goed bij Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen een beroep op ons doen voor zeer uiteenlopende werkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. En dat tegen een zeer gunstig tarief! Ook behoefte aan echt vakmanschap? Neem dan snel contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Eerst behoefte aan nog wat meer informatie over wat ons bedrijf voor u kan betekenen? Lees dan snel verder!

klusjesman

De garantie van een perfect resultaat

Een klusjesman van Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema weet raad met elk type klus dat u in de planning heeft staan. U kunt onze klusjesman bij wijze van spreken wakker maken voor het plaatsen van kozijnen, horren, carports of dakkapellen. Maar ook het installeren van gehele keukens en badkamers vormt geen enkel probleem. Net als kleinere, huis-tuin-en-keuken-klussen overigens. En dankzij onze ruime ervaring altijd met de garantie van een perfect eindresultaat!

Onze klusjesman regelt ook uw onderhoud

Het goed en volledig onderhouden van uw woning of bedrijfspand is makkelijker gezegd dan gedaan. Zo zijn het schoonhouden van de dakgoot en het onderhouden van het hang- en sluitwerk slechts enkele voorbeelden van klussen die regelmatig terugkomen. Ontbreekt het u aan tijd of de juiste materialen om dit soort werkzaamheden zelf periodiek uit te voeren? Of bent u wellicht eenvoudigweg niet zo handig? Dan zou u natuurlijk die ‘kennis van een kennis’ kunnen inschakelen. Wilt echter liever wél de garantie hebben dat uw onderhoudsklus op perfecte wijze geklaard wordt? Schakel dan een specialist van Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema in! En wist u al dat wij ook een bijzonder scherp geprijsd onderhoudscontract in de aanbieding hebben? Onze klusjesman controleert uw woning of bedrijfspand, adviseert over eventuele reparaties en voert deze bovendien razendsnel en voordelig voor u uit!

Vijf argumenten

Vijf argumenten om voor onze klusjesman te kiezen op een rijtje, dat ziet er als volgt uit. Onze klusjesman:

  • Levert topkwaliteit
  • Is voordelig
  • Rekent geen voorrijkosten in de regio Groningen
  • Maakt vooraf heldere afspraken met u
  • Biedt de mogelijkheid van een interessant onderhoudscontract

Kom in contact!

In contact komen met onze klusjesman? Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte? Bel of mail ons dan vandaag nog! Dat doet u via 06-19138506 of info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Uw ideale klusjesman is slechts een enkel telefoontje of mailtje van u verwijderd!

BEL GRATIS