Klusservice

Klusservice Lidmaatschap

Heeft u een klus of klussen rondom uw huis of bedrijfspand? Timmer en onderhoudsbedrijf Haaksema lost graag alle klussen, verbouw en onderhoudswerkzaamheden voor u op!

Klussen of klusjes in en om het huis (of bedrijfspand) blijven vaak liggen. U blijft maar tegen die ene klus aanhikken. Misschien heeft u inmiddels al een heel lijstje opgebouwd, omdat u geen tijd heeft of niet zo goed weet hoe u de klus moet klaren. Wat uw reden ook is, er zijn meer redenen om het uit te besteden aan een klusbedrijf!

Die klemmende deur, waar u al bijna aan gewend bent. De keukenkastjes moeten nodig eens worden bijgesteld. Of u heeft een Ikea-keuken of kast gekocht, maar ziet een beetje op tegen de montage (met de instructies), plaatsing en aansluiting. Een verlaagd plafond in de gang om bergruimte te creëren. Een wandmeubel of boekenkast op maat. Of het toilet moet nodig eens worden gemoderniseerd…allemaal klussen Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema raad mee weet.
De Klusservice van Haaksema is hét klusbedrijf in de regio Groningen, maar verlegt ook zijn grenzen naar buiten de regio.

Waarom Klusservice Haaksema laten komen voor een klusje of klussen?

  • Betrouwbaar, vakkundig en ervaren klusbedrijf
  • Geen voorrijkosten binnen regio Groningen
  • Betaling achteraf via factuur binnen 14 dagen
  • Vragen worden binnen 24 uur beantwoord
  • Lidmaatschap met veel voordelen mogelijk

Vrijblijvende afspraak en/of offerte? Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar een klus dat af komt!
Stuur een e-mail naar info@timmerbedrijf-haaksema.nl of bel ons gerust op 06-1913 8506

Wat kan ik allemaal aan de Klusservice van Haaksema overlaten

Of u nou kleine of grote klussen in gedachten heeft, laat ons de klus klaren. Een klusbedrijf maakt meestal in één dag een einde aan uw ergernissen. De dienstverlening van de Klusservice Haaksema gaat zelfs nog wat stapjes verder dan het gemiddelde klusbedrijf. Meer weten?

>>Lees meer over onze particuliere diensten

Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op om uw situatie te bespreken. Wij maken vervolgens geheel vrijblijvend een offerte op maat.

BEL GRATIS