Klusjesman Leek

Haaksema, voor elke klus in Leek uw ideale partner

Bent u in Leek op zoek naar een klusjesman, timmerbedrijf of bouwbedrijf? Zo eentje die u moeiteloos kunt aanbevelen bij vrienden en familie? Dan zit u helemaal goed bij Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! In Leek en omstreken staan wij al ruim tien jaar bekend om onze veelzijdigheid, scherpe tarieven en prima service. Lees snel verder en laat u overtuigen van de kwaliteit die ons bouwbedrijf te bieden heeft!

Offerte aanvragen

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Particulier of zakelijk: geen klus in Leek is ons te groot of te klein

Moet er bij u een lamp opgehangen worden? Wilt u door een gespecialiseerd timmerbedrijf een carport of dakkapel laten plaatsen? Of moet de badkamer nu toch echt eens verbouwd worden? Allemaal geen enkel probleem bij bouw- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Wij pakken elke klus met plezier voor u op. Natuurlijk kunnen niet alleen particulieren bij ons klusbedrijf terecht. Ook zakelijke klanten in Leek en omstreken kunnen bij ons rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Leek

Profiteer in Leek van ons onderhoud- en serviceabonnement

Uw huis of bedrijfspand is een kostbaar bezit dat goed onderhouden dient te worden. In de eerste plaats vanwege uw woon- of werkplezier, maar zeker ook om de waarde ervan intact te houden. Daarom is het verstandig om op periodieke basis een gespecialiseerde klusjesman onderhoud uit te laten voeren aan uw woning of bedrijfsruimte. Maak daarom gebruik van het onderhoud- en serviceabonnement van Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Onze klusjesman zorgt er dan voor dat u in Leek een heel jaar lang verzekerd bent van onder meer schone dakgoten, een goed werkende keukenafvoer en gesmeerd hang- en sluitwerk. En dat tegen een scherp tarief!

Timmerbedrijf voor al uw klussen

Bij klusbedrijf Haaksema kunt u terecht voor al uw klussen. Misschien zoekt u wel een klusjesman om uw woning beter te beveiligen? Een cilinderslot is vaak gemakkelijk open te breken. Daarom is onze klusjesman onder andere gespecialiseerd in inbraakpreventie. Ook kunt u bij onze klusservice aankloppen wanneer u een glaszetter nodig hebt. Wij hebben ervaring met het plaatsen van brandwerende beglazing, zon- en geluidswerende beglazing, gefigureerde beglazing en nog veel meer.

Bespaar geld door een klusjesman uw tochtwering te verbeteren. Kozijnen die niet goed geplaatst zijn, of aan vervanging toe zijn kunt u beter laten vernieuwen dan het blijven bijbetalen aan een hogere energierekening.

De voordelen van ons timmerbedrijf op een rijtje

U begrijpt, er zijn tal van redenen om in Leek voor Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema te kiezen. We hebben de belangrijkste daarvan nog eens voor u op een rijtje gezet. Bij ons profiteert u van:

  • Veelzijdigheid: wij zijn timmerbedrijf, onderhoudsbedrijf en bouwbedrijf in één
  • Jarenlange ervaring
  • Zeer betaalbare tarieven (en geen voorrijkosten in Groningen)
  • De mogelijkheid van een interessant onderhoudsabonnement
  • Korte communicatielijnen en transparante afspraken

Schakel in Leek ons bouwbedrijf in!

Heeft u nog vragen over de diensten die wij als klusbedrijf kunnen aanbieden? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan eens contact met ons op. Dat kan via 06-19138506. Mailen mag natuurlijk ook, en wel naar info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Ten slotte kunt u ook het contactformulier op onze website gebruiken. U zult er zeker geen spijt van krijgen als u in Leek een beroep doet op ons klusbedrijf!

BEL GRATIS