Klusjesman Marum

Van timmerbedrijf Haaksema kunt u van op aan in Marum

Kunt u in Marum een onderhoudsbedrijf, klusjesman of timmerbedrijf gebruiken? Kies dan voor Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Sinds onze oprichting in 2005 hebben wij ons ontwikkeld tot een zeer gerenommeerd klusbedrijf waar heel Noord-Nederland op kan bouwen! Wij lichten u hieronder graag in over alles wat ons bouwbedrijf u te bieden heeft.

Offerte aanvragen

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat mogen wij als klusbedrijf voor u betekenen?

Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema is niet voor één gat te vangen. Voor elk vraagstuk op het gebied van bouwen, verbouwen en onderhouden weten wij een passende oplossing te verwezenlijken. Hieronder vindt u een kleine greep uit de nog veel talrijkere mogelijkheden.

marum

Ons bouwbedrijf:

  • Realiseert verschillende soorten aanbouw, inclusief dakkapellen
  • Brengt isolerende beglazing aan
  • Plaatst carports (van hout of kunststof)
  • Verricht (kleine) metselwerkzaamheden
  • Sloopt en plaatst keukens en badkamers
  • Levert en legt laminaat
  • Verzorgt tegelwerk

Staat uw klus niet in dit lijstje? Geen zorgen. Als combinatie van timmerbedrijf, klusbedrijf en onderhoudsbedrijf zijn wij in staat om nog veel meer voor u te bewerkstelligen in Marum.

Neem eens contact met ons op om uw mogelijkheden eens rustig met ons door te spreken. En voor we het vergeten: zou u graag het onderhoud van uw woning of bedrijfspand in Marum voor langere tijd aan een professionele klusjesman overlaten? Dan is ons voordelige servicecontract echt iets voor u! Onze klusjesman voert dan elk jaar verschillende belangrijke onderhoudswerkzaamheden bij u uit. En u ontvangt professioneel advies over eventueel reparaties of vervangingen. Die wij ook nog eens snel en extra voordelig voor u in Marum uitvoeren!

Timmerbedrijf voor al uw klussen

Bij klusbedrijf Haaksema kunt u terecht voor al uw klussen. Misschien zoekt u wel een klusjesman om uw woning beter te beveiligen? Een cilinderslot is vaak gemakkelijk open te breken. Daarom is onze klusjesman onder andere gespecialiseerd in inbraakpreventie. Ook kunt u bij onze klusservice aankloppen wanneer u een glaszetter nodig hebt. Wij hebben ervaring met het plaatsen van brandwerende beglazing, zon- en geluidswerende beglazing, gefigureerde beglazing en nog veel meer.

Bespaar geld door een klusjesman uw tochtwering te verbeteren. Kozijnen die niet goed geplaatst zijn, of aan vervanging toe zijn kunt u beter laten vernieuwen dan het blijven bijbetalen aan een hogere energierekening.

Nog meer voordelen voor u in Marum

Bij Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema realiseren wij ons dat we zo goed zijn als onze laatste klus. Wij willen ons dan ook keer op keer bewijzen. Dat doen wij ook in Marum met de beste afwerking, het leveren van maatwerk en het bieden van uitstekende klantenservice. En dat alles ook nog eens tegen messcherpe prijzen. En nu we het toch over geld hebben: wist u bijvoorbeeld al dat wij in de regio Groningen geen voorrijkosten rekenen? Mooi meegenomen toch?

Kies in Marum voor ons timmerbedrijf!

Wilt u in Marum een professioneel klusbedrijf, bouwbedrijf of onderhoudsbedrijf inschakelen? Kom dan met ons in contact! Dat doet u door te bellen naar 06-19138506 of door een mailtje te sturen naar info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Wij kijken ernaar uit om voor u in Marum de armen uit de mouwen te steken!

BEL GRATIS