Klusjesman Norg

In Norg op zoek naar een Timmerbedrijf?

Bent u in Norg op zoek naar een timmerbedrijf, klusjesman of onderhoudsbedrijf? Daar kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Wellicht wilt u uw woning in Norg laten uitbreiden door een écht kundige klusjesman. Met een dakkapel, aanbouw of carport bijvoorbeeld. Of misschien heeft u wel het vervangen van uw kozijnen of het laten plaatsen van horren op het oog. Het kan ook zijn dat u het onderhoud aan uw bedrijfspand graag wilt laten uitbesteden aan een echt professioneel onderhoudsbedrijf. Wat uw reden van het bezoek aan onze site ook is, Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema is in staat alle klussen op het gebied van (ver)bouwen en onderhoud in Norg voor u te realiseren. Of u nu particulier of een zakelijke klant bent!

Offerte aanvragen

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een perfect eindresultaat in Norg, behaald met een perfecte werkwijze van onze klusjesman

Neemt u in Norg alleen genoegen met de hoogste kwaliteitseisen? Dat komt bijzonder goed uit, want dat geldt ook voor ons klusbedrijf! De missie van Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema is om bij elke klus een vlekkeloos eindresultaat af te leveren. En dat lukt ons keer op keer. Niet in de laatste plaats dankzij onze ruime ervaring en uitstekende materialen. Daarnaast beschikt ons klusbedrijf over een netwerk van zeer kundige zzp’ers, waar wij ook in Norg altijd snel een beroep op kunnen doen. Minstens net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat vinden wij de manier waarop dat tot stand komt. Dit betekent in de praktijk dat wij altijd werken op basis van zeer heldere afspraken, zodat u in Norg nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Tegelijkertijd is er bij ons bouwbedrijf altijd ruimte voor veranderende wensen. Ons timmerbedrijf werkt met korte communicatielijnen, waarmee flexibiliteit gegarandeerd is.

Een opsomming van al uw voordelen in Norg

Een opsomming van de argumenten waarom u voor ons klusbedrijf zou moeten kiezen, dat ziet er als volgt uit. Ons bouwbedrijf:

  • Is op het gebied van (ver)bouwen en onderhoud van alle markten thuis
  • Hanteert scherpe tarieven en geen voorrijkosten in de regio Groningen
  • Brengt het begrip ‘klantvriendelijkheid’ in de praktijk
  • Is er voor particuliere en zakelijke klanten
  • Biedt een aantrekkelijk servicecontract aan

Norg

Timmerbedrijf voor al uw klussen

Bij klusbedrijf Haaksema kunt u terecht voor al uw klussen. Misschien zoekt u wel een klusjesman om uw woning beter te beveiligen? Een cilinderslot is vaak gemakkelijk open te breken. Daarom is onze klusjesman onder andere gespecialiseerd in inbraakpreventie. Ook kunt u bij onze klusservice aankloppen wanneer u een glaszetter nodig hebt. Wij hebben ervaring met het plaatsen van brandwerende beglazing, zon- en geluidswerende beglazing, gefigureerde beglazing en nog veel meer.

Bespaar geld door een klusjesman uw tochtwering te verbeteren. Kozijnen die niet goed geplaatst zijn, of aan vervanging toe zijn kunt u beter laten vernieuwen dan het blijven bijbetalen aan een hogere energierekening.

Benader ons timmerbedrijf vanuit Norg!

De boodschap zal helder zijn: of u nu een klusjesman, bouwbedrijf, timmerbedrijf of onderhoudsbedrijf nodig heeft, u zult geen spijt krijgen van keuze voor Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Bel ons daarvoor via 06-19138506, of mail naar info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Wacht niet langer en doe in Norg een beroep op ons klusbedrijf!

BEL GRATIS