Onderhoudsbedrijf

Uw woning of bedrijfspand weer in topconditie

Wilt u graag een onderhoudsbedrijf inschakelen? Zo eentje dat pas tevreden is met het eindresultaat als u dat ook bent? Dan zit u helemaal goed bij Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Al sinds 2005 zorgen wij in de noordelijke provincies met hoogwaardige onderhoudswerkzaamheden voor woningen en bedrijfspanden die weer optimaal in orde zijn!

Elke onderhoudsklus in vertrouwde handen

U bent ongetwijfeld trots op uw eigen woning of bedrijfspand. Maar wellicht schiet het onderhoud ervan er toch enigszins bij in. Bijvoorbeeld vanwege tijdgebrek, of gewoon omdat het u aan de handigheid ontbreekt. Dit is zeker geen schande. Toch is het belangrijk om uw woning of bedrijfspand van kundig periodiek onderhoud te voorzien. Hiermee voorkomt u dat kleine problemen uitgroeien tot een grote kostenpost. Dus heeft u wellicht problemen met de afvoer in uw keuken of badkamer? Last van klemmende deuren? Of dakgoten die overlopen? Voor deze en nog veel andere soorten onderhoudsklussen doet u met een gerust hart een beroep op Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema!

Maak gebruik van ons onderhoudscontract!

Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van uw woning of bedrijfspand? Sluit bij ons onderhoudsbedrijf dan een voordelig onderhoudscontract af! Onze klusjesman zal dan onder meer jaarlijks uw dakgoten schoonmaken, kitranden vervangen, hang- en sluitwerk smeren en de dakpannen goed leggen. Maar de onderhoudsbeurt bevat ook een volledige controle van uw woning, zodat u precies weet of er iets aan vervanging of reparatie toe is. Wij kunnen deze dan vervolgens zeer snel en tegen zeer aantrekkelijk tarief uitvoeren. Dankzij ons onderhoudsbedrijf kunt u zo weer zorgeloos genieten van optimaal woongenot!

onderhoudsbedrijf

Vijf redenen om voor Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema te kiezen

Laten we alle redenen om voor ons onderhoudsbedrijf te kiezen nog eens voor u samenvatten. Een keuze voor Haaksema garandeert u:

  • Hoogwaardig onderhoud
  • Flexibiliteit en veelzijdigheid
  • Maatwerk
  • Geen voorrijkosten in de regio Groningen
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van een aantrekkelijk onderhoudscontract

Een onderhoudsbedrijf nodig? Wij staan voor u klaar!

Overtuigd geraakt van de kwaliteit die wij te bieden hebben? Voor een vrijblijvende offerte belt u met 06-19138506 of mailt u naar info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op deze website. Overigens kunt ons zo ook bereiken als u nog vragen heeft over bijvoorbeeld onze dienstverlening en tarieven. Voor al uw onderhoudswerkzaamheden doet u een beroep op Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema!

BEL GRATIS