Over ons

Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema

Wij zijn met ons bedrijf gestart in 2005. U kunt bij ons terecht voor vrijwel elk timmer- of kluskarwei. Op deze site vindt u uitgebreide informatie over ons bedrijf, het soort werkzaamheden dat wij voor u kunnen verrichten en de vele projecten die wij al gerealiseerd hebben.
Tevens kunnen wij u een unieke klusservice contract bieden voor uw woning.
Ons bedrijf staat bekend als zeer vakkundig en toch betaalbaar. Wij werken op zo’n manier dat het afgeleverde werk van uitstekende kwaliteit is en de prijs voor u interessant.
Wij werken zowel voor bedrijven en instellingen als voor particulieren. Wilt u een klus of project laten uitvoeren, neem dan contact met ons op. Dan ontvangt u, na eventueel overleg, zo spoedig mogelijk een offerte.
Foto’s van ons werk zijn te zien via de link (laatste projecten) op deze pagina.

Ons bedrijf staat bekend als zeer vakkundig en toch betaalbaar. We werken op zo’n manier dat het afgeleverde werk van uitstekende kwaliteit is en de prijs voor u interessant.

Diensten

Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema heeft de oplossing voor alle kleine of grotere klussen voor u. Denk hierbij aan een lamp ophangen, de dakgoot schoonmaken, of een kast in elkaar zetten. U zegt het maar!

Ook voor de grotere klus of klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Denk aan: een uitbouw, dakkapel, verbouwen van badkamer, toilet of keuken. Is de klus te groot of complex? Timmer- onderhoudsbedrijf Haaksema werkt nauw samen met specialisten in elk vakgebied. Wat uw klus ook is, uw klus wordt geklaard. Op een vakkundige manier.

Voordelen

We komen graag langs om een beeld te krijgen van een project. Een eerste bezoek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Op die manier kunnen we samen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Binnen Groningen betaald u geen voorrijkosten. Daarbuiten vragen wij slechts een kleine vergoeding voor reiskosten.

U kunt binnen 14 dagen betalen per factuur.

Een overlopende dakgoot, lekkende kraan, kapotte deurkruk……Zomaar een greep uit de vele onwelkome mankementen die kunnen voorkomen.
Zelf repareren komt er niet van en laten doen is eigenlijk te duur, dus…..blijft de kraan lekken, de dakgoot overlopen en de deurkruk rammelen.
Wij hebben voor al dat ongerief een uitstekende oplossing gevonden, die geen noemenswaardige kosten met zich meebrengt, namelijk het “servicecontract onderhoud”.
Dat wil heel concreet zeggen: service van A tot Z.

Meer weten? Bekijk dan het service contract.

Heeft u een vraag? Stel deze dan via het contactformulier. U kunt ook bellen naar: 06-1913 8506 of stuur een e-mail naar: info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Wij reageren altijd binnen 24 uur op uw vraag.

Het werkgebied van Haaksema

Haaksema is werkzaam in de 3 noordelijke provincies. Wij zijn voornamelijk actief in- en rondom: Leek, Roden, Eelde, Paterswolde, Groningen, Zuidhorn, Marum, Norg, Grijpskerk, Haren, Assen, De Wilp, Zuidbroek, Donderen, Vries.

BEL GRATIS