Particulieren

Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema heeft de oplossing voor alle kleine of grotere klussen voor u. Denk hierbij aan een lamp ophangen, de dakgoot schoonmaken, of een kast in elkaar zetten. U zegt het maar!
Ook voor de grotere klus of klussen bent u bij ons aan het juiste adres. Denk aan: een uitbouw, dakkapel, verbouwen van badkamer, toilet of keuken. Is de klus te groot of complex? Timmer- onderhoudsbedrijf Haaksema werkt nauw samen met specialisten in elk vakgebied. Wat uw klus ook is, uw klus wordt geklaard. Op een vakkundige manier.

  • Een eerste bezoek is altijd vrijblijvend
  • Binnen de regio Groningen betaalt u geen voorrijkosten
  • Betaling achteraf per factuur binnen 14 dagen
  • Interessant lidmaatschap mogelijk!

Wat is het werkgebied van Timmer- onderhoudsbedrijf Haaksema?

Het bedrijf is gevestigd in Leek. Ons werkgebied bestaat naast Leek ook uit de 3 noordelijke provinciën. Woont u in de regio Groningen, dan berekenen wij geen voorrijkosten. Woont u buiten de regio? Geen probleem. Wij brengen dan wel een kleine bijdrage in rekening van €15.

Wilt u meer weten over onze klus service?

Voor particulieren is er het klusservice lidmaatschap. Wij komen dan altijd langs wanneer er iets gerepareerd dient te worden.

Senioren

U gaat als vijftig-plusser een nieuwe levensfase in. Stoppen met werk en de kinderen het huis uit. Voelt zich al senior of nog niet… Nu heeft u de gelegenheid uw huis, waar u al zolang woont, eens helemaal naar wens aan te passen. Luxer en met alle mogelijkheden van een “levensloopgeschikt” appartement.
Deze site ondersteunt u bij het leefbaarder en veiliger maken van uw woning. En bij het vergroten van uw woongenot. Maar ook met voorzieningen voor (intensieve) zorg aan huis. Mocht dat ooit onverhoopt nodig worden, bent u er thuis klaar voor.
Wanneer u denkt aan een meer ingrijpende verbouwing, dan vindt u hieronder antwoorden op enkele belangrijke vragen:

Minder validen

Iemand die een handicap heeft, heeft recht op een woningaanpassing uit de Wet maatschappelijke Ondersteuning.
Mensen met een handicap moeten zo lang mogelijk thuis blijven wonen:
woningaanpassing is dan wel nodig !
Ondersteuning (WMO) voorziet in het geld daarvoor. Deze wet verplicht gemeenten om woningen aan te laten aanpassen, maar ook om een verordening op dat gebied op te stellen.

BEL GRATIS