Klusjesman Roden

Onze klusjesman voor al uw klussen in Roden

Bent u zich aan het oriënteren op een klusjesman of bouwbedrijf in Roden? Dan heeft u ongetwijfeld een aantal eisen in uw hoofd waar deze aan moet voldoen. Vermoedelijk zal een hoogwaardig eindresultaat van de werkzaamheden bovenaan uw verlanglijstje staan. Daarnaast kunnen wij ons goed voorstellen dat u ook veel waarde hecht aan een uitstekende service en klantvriendelijkheid. Net als aan een betaalbaar tarief natuurlijk. Klinkt dit inderdaad als het type klusjesman of bouwbedrijf of waarnaar u in Roden op zoek bent? Goed nieuws! Dan hoeft u namelijk niet verder te kijken dan Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema! Neem snel contact met ons op en ons klusbedrijf zorgt ook bij u voor een oplossing op maat!

Offerte aanvragen

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Timmerwerkzaamheden bij u in Roden

Bij ons bent u aan het juiste adres voor vrijwel elk denkbare bouw- of onderhoudsklus in Roden. Geen klus is ons onderhouds- en timmerbedrijf te klein of te groot. Enkele voorbeelden van werkzaamheden waar u ons bouwbedrijf voor kunt inschakelen zijn de volgende:

  • Het plaatsen van een aanbouw aan uw woning
  • Het verzorgen van tegelwerk
  • Het plaatsen van een dakkapel
  • Het leveren en plaatsen van beglazing
  • Het verzorgen van isolatie, bijvoorbeeld door middel van tochtwering

Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema is er niet alleen voor particulieren. Ook zakelijke klanten die een timmerbedrijf of klusbedrijf zoeken, kunnen in Roden een beroep doen op onze dienstverlening. Alle klussen die te klein zijn om een aannemer voor in te schakelen, maar te groot om zelf uit te voeren, pakken wij in Roden graag voor u op!

Roden

Timmerbedrijf voor al uw klussen

Bij klusbedrijf Haaksema kunt u terecht voor al uw klussen. Misschien zoekt u wel een klusjesman om uw woning beter te beveiligen? Een cilinderslot is vaak gemakkelijk open te breken. Daarom is onze klusjesman onder andere gespecialiseerd in inbraakpreventie. Ook kunt u bij onze klusservice aankloppen wanneer u een glaszetter nodig hebt. Wij hebben ervaring met het plaatsen van brandwerende beglazing, zon- en geluidswerende beglazing, gefigureerde beglazing en nog veel meer.

Bespaar geld door een klusjesman uw tochtwering te verbeteren. Kozijnen die niet goed geplaatst zijn, of aan vervanging toe zijn kunt u beter laten vernieuwen dan het blijven bijbetalen aan een hogere energierekening.

Prettig voordelig bij u in Roden

Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema bewijst dat u voor topkwaliteit in Roden niet de absolute hoofdprijs hoeft te betalen. Zo rekenen wij geen voorrijkosten binnen de regio Groningen. En wist u dat u bij ons ook een zeer scherp geprijsd onderhoudsabonnement kunt afsluiten? Hiermee verzekert u zich van jaarlijkse onderhouds- en controlewerkzaamheden door een kundige klusjesman. Zo kunt u grote mankementen aan uw woning of bedrijfspand in Roden eenvoudig en voordelig voorkomen.

Neem in Roden contact met ons bouwbedrijf op!

Of u nu zoekt naar een timmerbedrijf, klusbedrijf, onderhoudsbedrijf of bouwbedrijf, in elke van deze hoedanigheden zijn wij u graag kundig en voordelig van dienst. Vraag daarom snel een geheel vrijblijvende offerte aan. Dat doet u door te bellen naar 06-19138506 of te mailen naar info@timmerbedrijf-haaksema.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze site. Wij kijken ernaar uit om voor u in Roden aan de slag te gaan!

BEL GRATIS