Timmerbedrijf

Welkom!

Van harte welkom op de website van timmerbedrijf Haaksema! U zit hier helemaal goed als u in Noord-Nederland op zoek bent naar een hoogwaardig en toch bijzonder betaalbaar timmerbedrijf dat al uw bouw- en verbouwprojecten moeiteloos weet te realiseren. In de noordelijke provincies staan wij niet alleen bekend om de hoge kwaliteit van onze werkzaamheden, maar zeker ook om onze voordelige tarieven en servicegerichte benadering. We vertellen u hieronder graag meer over onze kernkwaliteiten.

Wat kan ons timmerbedrijf allemaal voor u realiseren?

Ruim tien jaar geleden zijn wij begonnen met ons timmerbedrijf. Uit liefde voor alles wat met timmerwerk te maken heeft. Als geen ander worden wij blij van op maat gemaakte kozijnen, mooi afgewerkte dakkapellen en prachtige dakkapellen. Er is dan ook niets dat wij liever doen dan het opleveren van perfecte projecten voor onze klanten. Dus heeft u een nieuwbouwwoning waar nog van alles aan moet gebeuren? Of wilt u uw huidige woning of bedrijfspand van hernieuwde allure en/of extra functionaliteit voorzien? Profiteer dan snel van ons enthousiasme en vakmanschap!

Wij hebben nog veel meer te bieden!

Wist u dat wij meer dan alleen een timmerbedrijf zijn? Als breed georiënteerd bouwbedrijf kunnen we onder meer ook de volgende werkzaamheden snel voor u tot een goed einde brengen:

  • Het renoveren van keukens en badkamers
  • Het verzorgen van tegelwerk
  • Het realiseren van tochtwering
  • Het plaatsen van horren
  • Het uitvoeren van allerhande huis-tuin-en-keuken-klussen

Natuurlijk hechten wij veel waarde aan het leveren van maatwerk. Wij denken met u mee, geven u desgewenst professioneel advies en vertalen uw voorkeuren vervolgens naar het gewenste eindresultaat.

En voor we het vergeten: zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij ons timmerbedrijf ook terecht voor uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden. Ook via een servicecontract. De mogelijkheden zijn bij ons haast eindeloos!

Prettige financiële voorwaarden

Wij zijn niet alleen een goed timmerbedrijf, maar ook nog eens prettig voordelig. Zo berekenen wij geen voorrijkosten in de regio Groningen. In combinatie met ons zeer concurrerende uurtarief maakt dit ons bedrijf tot een optie die erg goed is voor uw portemonnee!

timmerbedrijf

Uw droomproject binnen handbereik

Met Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema heeft u misschien wel het beste timmerbedrijf van de noordelijke provincies gevonden. Wilt u ook zelf de kwaliteit ervaren? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan! Dat doet u door met ons in contact te komen via 06-19138506 of info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Met ons timmerbedrijf ligt uw droomproject binnen handbereik!

BEL GRATIS