Klusjesman Zuidhorn

Voor elke klus in Zuidhorn een oplossing

Bent u in Zuidhorn op zoek naar een timmerbedrijf, klusbedrijf of onderhoudsbedrijf? Schakel dan Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema in! Als breed georiënteerd bouwbedrijf kunnen wij een breed scala aan bouw- en verbouwwerkzaamheden verzorgen. Zo zijn wij als timmerbedrijf gespecialiseerd in het op maat maken en plaatsen van kozijnen en dakkapellen. Maar ook keuken- en badkamerrenovaties realiseren wij probleemloos voor u. Net als bijvoorbeeld een aanbouw of carport. En, zoals onze naam al verraadt, bent u bij Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema ook voor onderhoudswerkzaamheden in Zuidhorn aan het juiste adres. We vertellen u er hieronder met plezier meer over.

Offerte aanvragen

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onderhoud in Zuidhorn uitbesteed, maar dan voordelig

Het goed onderhouden van uw woning of bedrijfspand in Zuidhorn vraagt de nodige tijd en kunde. Als u over één van beide niet beschikt, is het verstandig een beroep te doen op een gespecialiseerd onderhoudsbedrijf. Ga daarom voor de zekerheid en betrouwbaarheid die Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema u kan bieden! Wilt u in Zuidhorn profiteren van extra voordeel? Maak dan gebruik van ons servicecontract! Onze klusjesman zorgt dan jaarlijks voor onder andere een schone dakgoot, een perfect werkende afvoer in keuken en badkamer en hang- en sluitwerk dat weer helemaal soepel werkt. Bovendien krijgt u na een grondige inspectie ook advies voor reparaties of vervangingen. Deze kan onze klusjesman vervolgens direct en tegen een zeer aantrekkelijke prijs in Zuidhorn voor u uitvoeren!

Gegarandeerde kwaliteit van onze klusjesman

Veelzijdigheid gaat bij ons bouwbedrijf zeker niet ten koste van kwaliteit. Vanzelfsprekend hebben wij zelf ruime kennis van zaken. En natuurlijk hebben wij de meest moderne gereedschappen in huis. Daarnaast onderhouden wij een samenwerkingsverband met talrijke gespecialiseerde ZZP’ers. Dit maakt dat u voor alle complexe bouw- en verbouwwerkzaamheden in Zuidhorn bij ons klusbedrijf helemaal goed zit!

Zuidhorn

Timmerbedrijf voor al uw klussen

Bij klusbedrijf Haaksema kunt u terecht voor al uw klussen. Misschien zoekt u wel een klusjesman om uw woning beter te beveiligen? Een cilinderslot is vaak gemakkelijk open te breken. Daarom is onze klusjesman onder andere gespecialiseerd in inbraakpreventie. Ook kunt u bij onze klusservice aankloppen wanneer u een glaszetter nodig hebt. Wij hebben ervaring met het plaatsen van brandwerende beglazing, zon- en geluidswerende beglazing, gefigureerde beglazing en nog veel meer.

Bespaar geld door een klusjesman uw tochtwering te verbeteren. Kozijnen die niet goed geplaatst zijn, of aan vervanging toe zijn kunt u beter laten vernieuwen dan het blijven bijbetalen aan een hogere energierekening.

Voordelen van timmerbedrijf Haaksema samengevat

We vatten hieronder de voordelen waar u bij ons onderhouds- en timmerbedrijf van profiteert nog eens voor u samen. Een keuze voor klusbedrijf Haaksema betekent een keuze voor:

  • Zeer kundige vakmensen
  • Aantrekkelijke prijzen (geen voorrijkosten in de regio Groningen)
  • Altijd een oplossing op maat
  • Veelzijdigheid: wij zijn timmerbedrijf, bouwbedrijf en onderhoudsbedrijf in één
  • De optie van een aantrekkelijk onderhoudscontract

Stuur onze klusjesman naar Zuidhorn!

Heeft u al een klus in Zuidhorn op het oog waar u direct een vrijblijvende offerte voor wilt ontvangen? Of heeft u eerst nog vragen over onze mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op! Dat doet u door te bellen met 06-19138506. Een mailtje sturen kan naar info@timmerbedrijf-haaksema.nl. Doe uzelf in Zuidhorn een plezier en kies voor Timmer- en onderhoudsbedrijf Haaksema!

BEL GRATIS